google-site-verification: google87ff28ce115a6edd.html

RED MERE
PLASTIK, NU!

I Danmark producerer vi hvert år 340.000 tons plastikaffald. 
Omtrent 30% genanvendes ordentligt, resten, over 200.000 tons, kan i løs vægt dække det meste af Fyn i en meters højde, hvert år. Med en fair cirkulær løsning, kan vi udnytte disse enorme ressourcer igen og igen og igen… og samtidigt kan vi spare 50% Co2 udledning ifølge beregninger fra EU.

Med FAIR Plastic introduceres et nyt varemærke, og en ny dansk genanvendt plastikråvare. Det er standarden for næste generation af genanvendt plastik hvor affald ikke længere er en endestation, men en ny begyndelse. Nu har vi løsningen til at redde og genanvende store dele af vores eget danske plastikaffald, og sammen sikre vores fossile ressourcer i bæredygtige og cirkulære kredsløb.

Det er et kæmpe skridt frem mod de krav, vores klimaplan og EU kræver svar på nu.

Vil du vide mere om hvad FAIR Plastic er?

Hvad kan du gøre? 

De fleste af os smider miljørigtigt ud. Men køber du lige så miljørigtigt ind, som du smider ud? Hvis ikke hænger det cirkulære kredsløb ikke sammen.
Så enkelt er det.

Når du vælger FAIR Plastic, vælger du bæredygtighed fra øverste hylde, og potentialet rækker ikke bare til et nyt borde-bænke-sæt til haven. Der skal tænkes meget større med de mere end 200.000 ton plastik affald, der skal finde nye, cirkulære og mere bæredygtige kredsløb. Og vi er allerede godt i gang, så du kan stille krav til dit plastik allerede i dag.

Vælg bæredygtighed med FAIR-Plastic/

Du køber vel ikke bare virgin-plastik uden grund, vel?

Med FAIR Plastic kan du stille helt nye krav til dit plastik – allerede i dag.

Blog/ Klimaplan 2030 

Lev lineært. Dø ung.  

Plastikaffald er en uigennemskuelig konsekvens af hvor kortsigtet den lineære økonomi er. Det er tid til at tage ansvar. Nu skal 80 % plastikaffald fjernes fra forbrændingsovnene i 2030.

Blog/ Smid miljørigtigt ud. Køb ditto ind. 

Stiller du også krav til det plastik du køber? 

Det kan være svært at se forskel på plastik og vælge miljørigtigt. Men der er ingen grund til at lade dig narre. Her får du 3 enkle råd til at gennemskue plastikindustrien. 

Blog/ Hvad siger eksperterne? 

Genanvendt plastik bliver KNOCKOUTET af corona 

Oliepriserne sender hele plastikindustrien ud i en champagnerus, og nu sprøjtes der nyproducerede plastikråvarer ud som aldrig før. Det er ikke fair.

Vil du vide mere?

14 + 12 =

– Powered by –

Ring: +45 7070 2555

Når du ringer skal du vælge:
SALG + FAIR Plastic

Send os en mail:
FAIR-Plastic@ragnsells.com

Share This
G-LYWY0YQJNT