Hvem står bag FAIR Plastic?

Svaret er, MANGE! Det er også opskriften på at realisere en konkret cirkulær løsning – samarbejde. Det er et fundamentalt udgangspunkt for cirkulær økonomi. Hvis ikke alle er med til at bygge bro mellem de enkelte processer, så hænger det cirkulære kredsløb ganske enkelt ikke sammen. Så enkelt er det.

Vi har ikke nok i
o
s selv

De rigtige samarbejder gør os individuelt meget stærkere.  Det er også det eneste alternativ til den kortsigtede lineære økonomi, som på under 70 år nu truer med at ødelægge vores klode, hvis vi forsætter rovdriften. Den lineære økonomi har allerede overskredet sin udløbsdato.

Motivet bag FAIR Plastic er cirkulær økonomi – og din garanti for at tage ansvar og vælge bæredygtighed.

Fra det beskidte, blandede plastikaffald til en anvendelig råvarer.

Store muligheder.
Stort ansvar.

Plastik er fantastisk og bidrager i mange sammenhænge til mere bæredygtighed. Og mulighederne for plastik er tilsyneladende endeløse. Men håndteringen af vores plastikaffald har ikke været fair. Det er tid til at tage ansvar.

Det har Ragn-Sells taget initiativ til med FAIR Plastic. Men bag den store affaldskoncern står en lang række ildsjæle og virksomheder, der er klar til at gøre en reel forskel i vores behandling af plastikaffald. Sammen sætter de med FAIR Plastic helt nye standarder for genanvendelse af blandet og beskidt plastikaffald fra danske hjem, butikker og virksomheder.

MiljøLogistik og deres partnere spiller sammen med Ragn-Sells landsdækkende netværk af anlæg, en væsentlig rolle i logistikken, med en effektiv og bæredygtig indsamling, håndtering og for sortering.

NC Miljø (en del af Ragn-Sells), Reno-Nord, Dansk Affaldsminimering, er nogle af de centrale parter og underleverandører, i flere af de produktionseffektive og teknologiske behandlingsprocesser, hvor også flere plast- og kemiingeniører deltager.

De bidrager alle til at vi med tiden kan anvende FAIR Plastic i mange flere produkter.

På produktdelen deltager flere dygtige og kompetente plastvirksomheder som Trio-Plast, Scanlux Packaging, Dutec Plast, Danplast, Hammel Plast med flere.

Flere kommuner melder sig også ind i kampen for cirkulær økonomi ved at tage ansvar for vores eget danske plastikaffald. FAIR Plastic er deres garanti for at det sker. Og nogle af Danmarks toneangivende virksomheder, som Salling Group (Netto), Grundfos, Legoland, har også set de nye muligheder og anvender eller sælger allerede nye Plastikprodukter med FAIR Plastic, og mange flere er på vej. Se cases lige her

Næste generation af genanvendt plastik

Med FAIR Plastic har vi løsningen for, hvordan vi kan genanvende mere af det danske plastaffald ordentligt. Og et bredt samarbejde giver os mulighed for at realisere det. Det giver os mulighed for at tænke stort med de over 200.000 tons dansk plastikaffald, der er i dag ender alle de forkerte steder.

Vi er rigtig godt i gang med at gøre en reel forskel med vores nuværende partnere. Men den rejse vi har begivet os ud på ender aldrig, behovet for at genanvende plastikaffald på en fair og bæredygtig måde er ekstremt stort, og vil kun blive større. Vi er derfor også meget interesseret i at udvide vores samarbejder og partnerskaber, og skabe mange flere gode og langsigtede cirkulære kæder.

Vi vil sammen med alle vores nuværende og kommende partnere, konstant arbejde for at flytte endnu flere tonnager ind i cirkulære kredsløb, og blive ved med at udvikle og investere, så vi gradvist kan hæve barren for kvalitet og anvendelse.

Hvad med dig?

Sidst, men ikke mindst, så har vi brug for dig. Du har i virkeligheden den vigtigste rolle i FAIR Plastic’s cirkulære kredsløb, for det er dit affald vi behandler. Men det er også dig, der kan vælge at købe fair genanvendt plastik. Og dermed have stor indflydelse på det plastik der bliver lukket ind i kredsløbet.

Smid miljørigtigt ud og køb ditto ind. Du kan være med til at redde dit eget, og andres, plastikaffald, så det ikke ender alle de forkerte steder.

Hvad nu hvis, vi alle sammen efterspurgte vores eget plastikaffald i de nye produkter vi køber og anvender? Plastikplagen opstår netop, fordi vi bliver ved med at producere nyt plastik, i stedet for at efterspørge og genanvende alt det vi allerede har, også det svære.

LAD OS SAMMEN REDE MERE PLASTIK, NU!  

Vi er altid på udkig efter nye partnerskaber og nye muligheder. Er der noget vi skal snakke om? 

10 + 12 =

Du kan også bare ringe:

+45 70 70 25 55

Når du ringer skal du vælge:
SALG + FAIR Plastic

– Powered by –

Ring: +45 7070 2555

Når du ringer skal du vælge:
SALG + FAIR Plastic

Send os en mail:
FAIR-Plastic@ragnsells.com

Share This
0
    0
    Din kurv