Bæredygtigt plastik?
– kig efter FAIR Plastic

Aduro/

Bæredygtig plastik
hos Aduro

Hos Aduro vil vi gerne være et skridt foran i den grønne omstilling.

Dette afspejles i designet af vores brændeovne, hybridovne og pilleovne, som er energieffektive og reducerer CO2-udledningen mest muligt. Vi har et overordnet mål om at tænke den grønne omstilling ind i hele værdikæden.

Derfor er tragten til påfyldning af træpiller i Aduro Hybrid fremstillet af genanvendt plastik fra danske husholdninger.

$

Vil du vide mere om Aduro?

Se Aduro.dk

Grundfos A/S 

Bæredygtigt plastik hos Grundfos

Hos pumpekoncernen Grundfos i Bjerringbro, står bæredygtighed og miljørigtige cirkulære løsninger højt på agendaen. Derfor var valget om at benytte FAIR Plastic til de mange sække og poser som dagligt benyttes, et indlysende valg.

‘Vi er glade for at kunne være med til at redde mere af vores danske plastikaffald fra at kunne skade vores klima, og nu i stedet lade det indgå i nogle sikre og kontrollerede kredsløb sammen med FAIR Plastic.’  – Rikke Hvid Frederiksen Environment Manager, Grundfos Danmark. 

LEGOLAND/

Red mere plastik i LEGOLAND

Da Legoland skulle vælge en løsning til at indsamle organsik affald, blev der prioriteret bæredygtighed og cirkulære løsninger.

Valget faldt på FAIR-Plastic. Både affaldsbeholdere og poser er produceret med FAIR-Plastic råvarer.

På billedet ses de færdigproducerede 240 liters affaldsspande, lige inden de blev sat ud i parken. De er produceret 100% i FAIR-Plastic, plastikråvarer udvundet blandet dansk hustandsindsamlet plastaffald.

DETAIL/ NETTO

Netto tænker cirkulært

– og vi har gjort det praktisk muligt at forvandle gammel emballage til nye affaldssække

I kampen om at holde plasten ude af naturen, lancerer Netto et nyt tiltag: Affaldssække udviklet af Nettos egen plastaffald. De nye affaldssække, som er de første af sin art i Danmark, kan købes i alle landets Netto-butikker nu.

Plastprojektet får rosende ord med på vejen fra Verdensnaturfonden WWF.

Randers Kommune/

Bæredygtigt plastik
– ja-tak!

Scan Lux Flexible A/S og Ragn-Sells har i samarbejde med Randers Kommune taget deres grønne madaffaldsposer til nye højder.

De gamle poser bliver indsamlet, vasket og skyllet ren for madaffald, hvorefter de bliver genbrugt og indgår i produktionen af nye madaffaldsposer til borgerne. Med genbrugsplast af egne madaffaldsposer går Randers Kommune forrest og viser, hvordan vi kan genanvende og udnytte de plastressourcer, som allerede eksisterer i stræben efter et cirkulært forbrugsmønster.

Rasmus Bisgaard, COO
Scan Lux Flexible A/

Plastikindustrien/ Dutec Plast A/S

Sprøjtestøbekvalitet 

Vi har brugt plasten fra husholdningsaffaldet til direkte erstatning for en standard regenereret HDPE . Det overraskende var at brudstyrken i husholdningsplasten tangerer den for regenereret HDPE. Flydeegenskaberne er gode til sprøjtestøbning, selv af mindre emner. Materialet er meget rent og uden lugt. Da vi ikke har set kvalitetsforringelse ved skift til dette materiale, har vi valgt at bruge det i flere produkter.

Kasper Dunvad, Direktør

Dutec Plast A/S

Plastikindustrien/ Trioworld

Nyt liv til gammelt plastik

Trioworld har i samarbejde med Salling Group og Ragn-Sells udviklet en ny innovativ type affaldssække, bestående af Nettos egen plastemballage. Plasten indgår således i et lukket system, som gør det muligt at give nyt liv til gammel plast, og dermed sikre, at plast i højere grad bliver indsamlet og ikke mindst genbrugt, fremfor at blive forbrændt, deponeret, eller i værste fald, blive udledt i naturen.  

Lise Ipsen,
Product Management Director
Trioworld.com 

Blog/ Smid miljørigtigt ud. Køb ditto ind. 

Stiller du også krav til det plastik du køber? 

Det kan være svært at se forskel på plastik og vælge miljørigtigt. Men der er ingen grund til at lade dig narre. Her får du 3 enkle råd til at gennemskue plastikindustrien. 

Blog/ Hvad siger eksperterne? 

Genanvendt plastik bliver KNOCKOUTET af corona 

Oliepriserne sender hele plastikindustrien ud i en champagnerus, og nu sprøjtes der nyproducerede plastikråvarer ud som aldrig før. Det er ikke fair.

Vil du vide mere?

7 + 9 =

– Powered by –

Ring: +45 7070 2555

Når du ringer skal du vælge:
SALG + FAIR Plastic

Send os en mail:
FAIR-Plastic@ragnsells.com

Share This
0
    0
    Din kurv